Barviva 30g - Červená
Kód: 11087199Související produkty
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 8 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 10 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Detailní popis produktu
Barviva jsou určené k obarvení nástrah a návnad. Čím více je směs, do které budete barvu přidávat, tmavší, tím více bude potřeba barvy k dosažení požadovaného obarvení. DD 1-5g/kg.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Směsi pro výrobu boilies |
|---|---|
| EAN: | 8595602206032 |
Lactalbumin je super kvalitní rozpustný mléčný protein s atraktivním aminokyselinovým profilem a vynikajícími pojivovými a zpevňujícími vlastnostmi. Obsah proteinů 88%. DD 5-25%.
Lososové droby jsou fantastická přísada se širokým uplatněním. Jedná se o jakési mikro úlomky či velmi hrubou moučku plnou nejkvalitnějších rybích mouček, extraktů a olejů. DD...
Olihňová moučka je vysoce atraktivní, směsi dodává silné olihňové aroma. Skvělá do všech směsí. Obsah proteinů 80% (z toho 95% stravitelných), obsah oleje 3,5%, částečná...
MultiMiX obsahuje 25% tříděných rybích mouček, játrový extrakt, mořskou řasu a chuťově i nutričně vyvážené složení ostatních složek.
EZT 97 je neuvěřitelně účinná velmi jemná moučka, která je enzymaticky upravená, předtrávená (stravitelnost proteinů 97%), pomalu se rozpouštějící při všech teplotách vody. DD...
Belachan extrakt jsou fermentované krevety v práškové formě. Mají velmi výrazné aroma a silnou masově kořeněnou chuť. Možná i proto je kapři tak zbožňují. DD 20-50g/kg.
Magická oliheň ve své nové verzi je kombinací původního složení, částečně i oblíbené směsi Královský losos a mixu Liverix. Především je v ní vysoce kvalitní olihňová moučka ve...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
