Rybí moučky 500g - Sardinková Ančovičková moučka
Kód: 11081155Související produkty
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 10 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 8 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Detailní popis produktu
Sardinková Ančovičková je velmi oblíbená tříděná rybí moučka s 65% obsahem proteinů, kterou doporučujeme kombinovat s Bílou rybí nebo Huňáčkovou. DD 10-50%.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Směsi pro výrobu boilies |
|---|---|
| EAN: | 8595602205127 |
Feedstim XP je fenomenální chuťový stimulátor. Jedná se o hydrolyzovaný protein se silným potravinovým signálem. Výrazně zvyšuje atraktivitu boilie. DD_ 5-20g/kg.
Fluo barvy jsou určené k výraznému obarvení nástrah, zejména plovoucích pop-up. Aby byl fluo efekt podle vašich představ, směs, do které budete barvu přidávat, by neměla mít...
Lososové droby jsou fantastická přísada se širokým uplatněním. Jedná se o jakési mikro úlomky či velmi hrubou moučku plnou nejkvalitnějších rybích mouček, extraktů a olejů. DD...
Green Lipped Mussel je nejpoužívanější a nejúspěšnější extrakt, jenž přitahuje kapry jako magnet. Prvotřídní kvalita z Nového Zélandu. Běžně se používá 5-10g, ale lze dávkovat i...
LT94 je jedna z nejkvalitnějších "Low Temperature" rybích mouček, která má vyšší nutriční hodnotu a atraktivnější amino profil než ostatní LT moučky. Obsah oleje 11%, obsah...
Barviva jsou určené k obarvení nástrah a návnad. Čím více je směs, do které budete barvu přidávat, tmavší, tím více bude potřeba barvy k dosažení požadovaného obarvení. DD 1-5g/kg.
Vysoký obsah proteinů a výborné pojivové vlastnosti jsou hlavní předností této přísady, která dokáže spojit i jinak rozpadavou směs. DD 5 - 10%.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
