Rybí moučky 500g - Tuňáková moučka
Kód: 11081167Související produkty
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 10 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 8 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Detailní popis produktu
Vysoce kvalitní tmavě hnědá rybí moučka s 62% obsahem proteinů a 10% oleje. Má velmi silné aroma mořský ryb. DD 10-50%.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Směsi pro výrobu boilies |
|---|---|
| EAN: | 8595602237944 |
Fluo barvy jsou určené k výraznému obarvení nástrah, zejména plovoucích pop-up. Aby byl fluo efekt podle vašich představ, směs, do které budete barvu přidávat, by neměla mít...
Kouzlo BigMiKsu spočívá v tom, že funguje velice rychle a přináší mnoho záběrů. Váhový průměr ulovených ryb přitom bývá vysoký, a co víc, pravidelně chytá kapry přes 20kg....
Fanatica je nejnašlapanější směs, jakou jsme kdy měli. Není divu, když obsahuje 60% nejlepších rybích mouček (z větší části rozpustných), prvotřídní ptačí zoby, mléčné proteiny,...
Bílá rybí je vysoce kvalitní rybí LT moučka s 66% obsahem proteinů. Výborná ve spojení se Super Gold 60. Tato kombinace dodává návnadám velké množství 10 esenciálních...
Vitamilk je slazené sušené mléko plné vitamínů, které návnadám dodává smetanovou chuť. Přesto je vynikající i do rybích mouček. Pokud nepřeženete dávkování, tak vám usnadní...
Drcené skořápky z mušlí jsou cenným zdrojem vápníku. Nejen že boilie dodají křupavou strukturu, navíc ho i výrazně zatíží, což může být výborné např. na řekách. DD 3-10%.
Krvavý Huňáček je už spoustu let jednou z nejoblíbenějších směsí. Skvěle funguje už zjara a svoji účinnost si zachovává po celý rok. Můžete s ním kdykoli vyrazit na víkend,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
