Rybí moučky 5kg - Tuňáková moučka
Kód: 11081267Související produkty
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 10 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 8 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Detailní popis produktu
Vysoce kvalitní tmavě hnědá rybí moučka s 62% obsahem proteinů a 10% oleje. Má velmi silné aroma mořský ryb. DD 10-50%.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Směsi pro výrobu boilies |
|---|---|
| EAN: | 8595602237951 |
Lactose B+ je vysoce aromatická koncentrovaná přísada, která dává návnadám přitažlivou smetanovou chuť. Je tak silná, že stačí i 2g na 1kg. DD 1-5g/kg.
Barviva jsou určené k obarvení nástrah a návnad. Čím více je směs, do které budete barvu přidávat, tmavší, tím více bude potřeba barvy k dosažení požadovaného obarvení. DD 1-5g/kg.
Limestone vápencová moučka je netradiční přísada, jejíž hlavní devízou je výrazné zatížení boilie, například při potřebě vnadění na větší vzdálenost. DD 3 – 15%.
Jemně mletý korek je výbornou přísadou při výrobě plovoucího nebo odlehčeného boilies. Rozklikněte pro detaily.
Mořská řasa je nádherně vonící přísada plná vitamínů (zejména B12) a minerálů. Dodává návnadám strukturu, atraktivitu a také odlišnost. Skvělá do směsí rybích mouček. DD 5-20%.
Megablend Fruit je křupavý výrazně hrubý ptačí zob plný bisquitů, vaječných proteinů, různých semínek, přírodních cukrů a kousků ovoce, který směsi dává strukturu a atraktivní...
Bílá rybí je vysoce kvalitní rybí LT moučka s 66% obsahem proteinů. Výborná ve spojení se Super Gold 60. Tato kombinace dodává návnadám velké množství 10 esenciálních...
Příjemně vonící produkt plný vitamínů a minerálů. Pšeničné klíčky podporují trávení a zvyšují chuť kaprů k přijímání potravy. DD 5 - 15%.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
