Nikl Sójový izolát 500g
Kód: 2080901Detailní popis produktu
Vzniká při zpracovávání sójových bobů odstraněním oleje a povrchového obalu. Výsledkem procesu jsou nízkotučné vločky, které se používají pro výrobu odtučněné, sojové mouky, sójových koncentrátů a sójových izolátů. Následným izolováním (odebráním) proteinu z nízkotučných vloček vznikají sójové proteinové izoláty.
Obsahují až 92% proteinů.
Tento izolát obsahuje největší množství proteinů ze všech sójových výrobků. Jeho použití zlepšuje pojivost a ulehčuje rolování. Nejen díky svým vlastnostem, ale i díky vysokému obsahu proteinů, které jsou po jeho předcházející tepelné úpravě lépe stravitelné, patří mezi nejvyhledávanější komponenty do suchých směsí. Má neutrální chuť a proto se hodí do jakéhokoliv typu boilie mixu.
Dávkování: max. 15%
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.