Vlasec Shock Černý 200 m

Kód: 4266216
od 7 Kč –14 %
Vlasec Shock Černý 200 m
od 7 Kč –14 % od 6 Kč / ks od 5 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Detailní informace

Vlasec Method Feeder Line Černý 200 m 0,20 mm 5,85 kg
Skladem v eshopu | 4264298
149 Kč
127 Kč / ks
105 Kč bez DPH
Vlasec Method Feeder Line Černý 200 m 0,22 mm 6,55 kg
Skladem v eshopu | 4264304
149 Kč
127 Kč / ks
105 Kč bez DPH
Vlasec Method Feeder Line Černý 200 m 0,25 mm 7,65 kg
Skladem v eshopu | 4264311
149 Kč
127 Kč / ks
105 Kč bez DPH
Vlasec Method Feeder Line Černý 200 m 0,18 mm 4,72 kg
Skladem v eshopu | 4266216
7 Kč
6 Kč / ks
5 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Vlasec SHOCK Method Feeder Line je vyroben japonskou technologií přesně podle požadavků značky Method Feeder Fans.

Je složen z nové revoluční směsi polymerů flurinu, duracoru a speciálních spektrálních vláken. Nová technologie povrchové úpravy jej chrání před UV zářením a zvyšuje oděru vzdornost. Vysoká pevnost v uzlu, téměř nulová paměť a minimální roztažnost v souhrnu s ostatními vlastnostmi předurčují řadu monofilů SHOCK Method Feeder Line za elitu na evropském trhu.

Na cívce je navinutý v paralelním hladkém návinu, takže spodní vrstvy zůstávají perfektně hladké a nestlačené od vrchních vrstev.

Speciálně konstruovaný vlasec ze tří jader pro zlepšení odhozových vlastností. Extrémně nízký koeficient průtažnosti (13 %) umožňuje skvělý kontakt při zdolávání ryb. Velmi rychle potápivý a dobře kopírující konturu dna. Skvělý díky pevnosti a ohebnosti. Tmavá barva dokonale maskuje vlasec na bahnitém dně.

Během výrobního procesu byla minimalizována molekulární struktura povrchu vlasce, což eliminovalo jeho nasákavost.

Díky nejmodernějším výrobním postupům je povrch vlasce dokonale hladký a je předurčen pro daleké nahazování.

Technické údaje:
- černá barva
- extrémně oděru vzdorný
- pevný v uzlu
- téměř nulová paměť
- minimálně roztažný
- rychle potápivý
- UV stabilizovaný
- ideální pro feeder, kaprařinu a přívlač
- JAPAN TECHNOLOGY

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: